Leader

Rekordprofit a Netflixnél 2024 Elején

rekordprofit_a_netflixnel_2024_elejen.png

Több mint 9 millióval nőtt a Netflix streaming platform előfizetőinek száma, ami jelentős mértékben növelte a cég nyereségét 2024 első negyedévében.

Az MTI beszámolója szerint a Netflix profitja megugrott az előfizetői bázis bővülése miatt.

A világ vezető streamingszolgáltatója közölte, hogy az elemzők várakozásainak átlagában szereplő 4,9 millióval szemben 9,3 millió új előfizetőt szerzett ebben a negyedévben, így az előfizetők száma rekord szintre, 269,6 millióra nőtt.

Legnagyobb piaca Észak-Amerika, ahol körülbelül 83 millió előfizetője van.

A Netflix idei első negyedévi bevétele 15 százalékkal, 9,37 milliárd dollárra emelkedett a március végéig tartó három hónapban, míg az adózott eredménye 79 százalékkal, 2,33 milliárd dollárra nőtt.

A befektetőknek írt levelében a cég bejelentette, hogy a következő évtől kezdve nem fog adatot közölni az előfizetői számról.

Ennek oka, hogy a jövőben inkább az elsődleges pénzügyi mutatókra, a bevételre és a működési árrésre kívánnak összpontosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://leader.blog.hu/api/trackback/id/tr1218409923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása