Leader

Prémium torony Bangkokban

Bangkok népszerű negyedében épül a Porsche Design legújabb luxustoronyháza, amely a miami és stuttgarti épületek után a harmadik lesz a sorban.

bangkokban_epul_a_porsche_design_legujabb_premium_toronyepulete.png

Miami és Stuttgart után Bangkokban készül a következő Porsche Design által tervezett luxustoronyház.

A 21 emeletes épületben mindössze 22 rezidencia kap helyet, amelyek két- vagy négyszintesek lehetnek, és méretüket tekintve egy önálló villa is megirigyelhetné őket, hiszen az alapterületük 525 és 1135 négyzetméter között változik.

A Porsche Design Tower Bangkok elnevezés sem véletlen, hiszen az autómárka neve tükrözi a luxusgarázsok tervezését, ahol a lakók autógyűjteménye is helyet kap.

A rugalmasan kialakítható terek nemcsak az autók tárolására alkalmasak, hanem zártkörű autós találkozók és exkluzív események rendezésére is lehetőséget nyújtanak a tehetős gyűjtők számára.

A garázsokat az épület közepén elhelyezett spirális rámpán keresztül lehet megközelíteni, és a Porsche kiváló funkcionalitása inspirálta az épület homlokzatának kialakítását is, amely gombnyomásra átalakítható, így az igényeknek megfelelően változtatható a kültéri és beltéri területek aránya.

A belső terek kialakításakor a luxusra helyezték a hangsúlyt, így például a szekrényajtók és a konyhaszekrény fiókjai is elektromotorokkal működnek majd.

Az építkezés a tervek szerint jövőre kezdődik, és a legkorábban 2028-ban készülhet el az épület, amely onnantól fogva meghatározó eleme lesz a bangkoki városképnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://leader.blog.hu/api/trackback/id/tr9418479175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Advertise here
süti beállítások módosítása